Skip to main content

Rhonestroom 5, 2721CD Zoetermeer +31 6 54 62 43 52 info@vantoornloodgieters.nl

Van Toorn Loodgieters - Zowel vóór, tijdens & na de oplevering kunt u op ons rekenen!

Loodgieter Wassenaar

Home / Loodgieter Wassenaar

Van Toorn Loodgieters is opgericht in 1985 en is sindsdien uitgegroeid tot een vertrouwd installatiebedrijf voor bedrijven en particulieren in Wassenaar en omstreken.

Service en kwaliteit tegen een redelijke prijs staan daarbij hoog in het vaandel en dit betekent dat u zowel vóór, tijdens als na de oplevering van de werkzaamheden op ons kunt rekenen voor de beste service.

Loodgietersbedrijf Van Toorn gevestigd in Zoetermeer beschikt over alle benodigde erkenningen voor gas, water en cv, is VCA-gecertificeerd en is lid van Techniek Nederland. Het personeel van Van Toorn volgen regelmatig bijscholings-programma’s zodat wij altijd weten hoe we met de nieuwste technieken moeten werken. Hierdoor kunt er vanuit gaan dat uw probleem goed en snel verholpen wordt.

Heeft u een loodgieter nodig in de omgeving Wassenaar? Neem contact met ons op via het contactformulier of bel met 079 – 362 18 60 of 06 – 54 62 43 52.

Dé erkende Loodgieter van Wassenaar

Bij een traditioneel bedrijf zoals Van Toorn hoort er liefde voor het vak en ook liefde voor het materiaal te zijn. Wij verzorgen dakwerk met materialen van alle soorten en maten zonder problemen. Door de unieke kenmerken van bijvoorbeeld zink of leisteen kunnen wij er voor zorgen dat de juiste uitstraling wordt hersteld van oude, maar ook van nieuwe gebouwen. In onze werkplaats beschikken wij over de machines en het vakmanschap om producten van topkwaliteit te leveren. Daarom zijn wij een vaste partner voor veel renovatie- en nieuwbouwprojecten.

Vakkundige experts

Van Toorn loodgieters staat met vakkundige experts voor u klaar. Een erkend loodgietersbedrijf waar u zeker bent van kwaliteit en duidelijke communicatie. Service naar de klant is voor ons belangrijk. Wij zijn er om u te ontzorgen. Van Toorn Loodgieters zijn loodgieters experts in Dakwerk, installatiewerkzaamheden en meer!

Werkzaam in verschillende regio’s.

Bent u op zoek naar een loodgieter?  Maar woont u niet in Wassenaar? Maakt u zich geen zorgen. Wij zijn ook werkzaam in bijvoorbeeld Leidschendam – Voorburg, Zoetermeer, Waddinxveen en nog veel meer! Bekijk hier het overzicht!

Wilt u meer informatie? Ons bedrijf brengt kosteloos offertes uit.

Van Toorn Loodgieters staat bekend om:

  • ✔ Uitstekende service
  • ✔ Een kosteloze offerte
  • ✔ Service en kwaliteit tegen een redelijke prijs

Bel +31 6 54 62 43 52 of neem contact op via de website.

Contactformulier