Skip to main content

Rhonestroom 5, 2721CD Zoetermeer +31 6 54 62 43 52 info@vantoornloodgieters.nl

Van Toorn Loodgieters - Zowel vóór, tijdens & na de oplevering kunt u op ons rekenen!

Loodgieter Pijnacker-Nootdorp

Home / Loodgieter Pijnacker-Nootdorp

Van Toorn Loodgieters is opgericht in 1985 en is sindsdien uitgegroeid tot een vertrouwd installatiebedrijf voor bedrijven en particulieren in Pijnacker-Nootdorp en omstreken.

Service en kwaliteit tegen een redelijke prijs staan daarbij hoog in het vaandel en dit betekent dat u zowel vóór, tijdens als na de oplevering van de werkzaamheden op ons kunt rekenen voor de beste service.

Loodgietersbedrijf Van Toorn gevestigd in Zoetermeer beschikt over alle benodigde erkenningen voor gas, water en cv, is VCA-gecertificeerd en is lid van Techniek Nederland. Het personeel van Van Toorn volgen regelmatig bijscholings-programma’s zodat wij altijd weten hoe we met de nieuwste technieken moeten werken. Hierdoor kunt er vanuit gaan dat uw probleem goed en snel verholpen wordt.

Heeft u een loodgieter nodig in de omgeving Pijnacker-Nootdorp? Neem contact met ons op via het contactformulier of bel met 079 – 362 18 60 of 06 – 54 62 43 52.

Dé erkende Loodgieter van Pijnacker-Nootdorp

Bij een traditioneel bedrijf zoals Van Toorn hoort er liefde voor het vak en ook liefde voor het materiaal te zijn. Wij verzorgen dakwerk met materialen van alle soorten en maten zonder problemen. Door de unieke kenmerken van bijvoorbeeld zink of leisteen kunnen wij er voor zorgen dat de juiste uitstraling wordt hersteld van oude, maar ook van nieuwe gebouwen. In onze werkplaats beschikken wij over de machines en het vakmanschap om producten van topkwaliteit te leveren. Daarom zijn wij een vaste partner voor veel renovatie- en nieuwbouwprojecten.

Vakkundige experts

Bij Van Toorn Loodgieters kunt u terecht voor vakkundige expertise en uitstekende service. Ons bedrijf is erkend en staat garant voor kwaliteit en heldere communicatie. Wij vinden het belangrijk om onze klanten te ontzorgen en streven naar maximale tevredenheid.

Onze loodgieters zijn gespecialiseerd in diverse werkzaamheden, waaronder dakwerk en installatiewerk. Met onze expertise en jarenlange ervaring kunnen wij u voorzien van de beste oplossingen voor uw loodgietersproblemen.

Wij hechten veel waarde aan persoonlijk contact en open communicatie. Bij Van Toorn Loodgieters bent u verzekerd van duidelijke afspraken en heldere informatie over de werkzaamheden die wij uitvoeren.

Werkzaam in verschillende regio’s.

Bent u op zoek naar een loodgieter?  Maar woont u niet in Pijnacker-Nootdorp? Maakt u zich geen zorgen. Wij zijn ook werkzaam in bijvoorbeeld Leidschendam – Voorburg, Zoetermeer, Moerkapelle en nog veel meer! Bekijk hier het overzicht!

Wilt u meer informatie? Ons bedrijf brengt kosteloos offertes uit.

Van Toorn Loodgieters staat bekend om:

  • ✔ Uitstekende service
  • ✔ Een kosteloze offerte
  • ✔ Service en kwaliteit tegen een redelijke prijs

Bel +31 6 54 62 43 52 of neem contact op via de website.

Contactformulier