Skip to main content

Rhonestroom 5, 2721CD Zoetermeer +31 6 54 62 43 52 info@vantoornloodgieters.nl

Van Toorn Loodgieters - Zowel vóór, tijdens & na de oplevering kunt u op ons rekenen!

Loodgieter Leidschendam – Voorburg

Home / Loodgieter Leidschendam – Voorburg

Van Toorn Loodgieters is sinds de oprichting in 1985 uitgegroeid tot een vertrouwd installatiebedrijf voor bedrijven en particulieren in Leidschendam en Voorburg.

Service en kwaliteit tegen een redelijke prijs staan daarbij hoog in het vaandel en dit betekent dat u zowel vóór, tijdens als na de oplevering van de werkzaamheden op ons kunt rekenen.

Loodgietersbedrijf Van Toorn gevestigd in Zoetermeer beschikt over alle benodigde erkenningen voor gas, water en cv, is VCA-gecertificeerd en is lid van Techniek Nederland. Er worden regelmatig bijscholings-programma’s gevolgd zodat met de nieuwste technieken wordt gewerkt. Hierdoor kunt er vanuit gaan dat uw probleem goed en snel verholpen wordt.

Heeft u een loodgieter nodig in de omgeving Leidschendam – Voorburg? Neem contact met ons op via het contactformulier of bel met 079 – 362 18 60 of 06 – 54 62 43 52.

Dé erkende Loodgieter van Leidschendam – Voorburg

Bij een traditioneel bedrijf hoort de liefde voor het vak en het materiaal. Wij verzorgen dakwerk met materialen van alle soorten en maten zonder problemen. De unieke kenmerken van bijvoorbeeld zink of leisteen zorgen voor de juiste uitstraling van oude en nieuwe gebouwen. In onze werkplaats beschikken wij over de machines en het vakmanschap om producten van topkwaliteit te leveren. Daarom zijn wij een vaste partner voor veel renovatie- en nieuwbouwprojecten.

Vakkundige experts

Van Toorn loodgieters staat met vakkundige experts voor u klaar. Een erkend loodgietersbedrijf waar u zeker bent van kwaliteit en duidelijke communicatie. Service naar de klant is voor ons belangrijk. Wij zijn er om u te ontzorgen. Van Toorn Loodgieters zijn naast loodgieters ook experts in Dakwerk, installatiewerkzaamheden, CV ketel Installatie, -Onderhoud en -Reparatie

Werkzaam in verschillende regio’s.

Bent u op zoek naar een loodgieter? Dak- en zinkwerk specialist of een expert in CV ketel installatie, onderhoud en reparatie? Maar woont u niet in Leidschendam – Voorburg? Maakt u zich geen zorgen. Wij zijn ook werkzaam in bijvoorbeeld Wassenaar, Zoetermeer, Waddinxveen en nog veel meer! Bekijk hier het overzicht!

Wilt u meer informatie? Ons bedrijf brengt kosteloos offertes uit.

Van Toorn Loodgieters staat bekend om:

  • ✔ Uitstekende service
  • ✔ Een kosteloze offerte
  • ✔ Service en kwaliteit tegen een redelijke prijs

Bel +31 6 54 62 43 52 of neem contact op via de website.

Contactformulier