Skip to main content

Rhonestroom 5, 2721CD Zoetermeer +31 6 54 62 43 52 info@vantoornloodgieters.nl

Van Toorn Loodgieters - Zowel vóór, tijdens & na de oplevering kunt u op ons rekenen!

Loodgieter Berkel en Rodenrijs

Home / Loodgieter Berkel en Rodenrijs

Van Toorn Loodgieters is opgericht in 1985 en is sindsdien uitgegroeid tot een vertrouwd installatiebedrijf voor bedrijven en particulieren in Berkel en Rodenrijs en omstreken.

Service en kwaliteit tegen een redelijke prijs staan daarbij hoog in het vaandel en dit betekent dat u zowel vóór, tijdens als na de oplevering van de werkzaamheden op ons kunt rekenen voor de beste service.

Loodgietersbedrijf Van Toorn Als bedrijf gevestigd in Zoetermeer, beschikt Van Toorn over alle vereiste certificeringen voor gas, water en cv, en is VCA-gecertificeerd. Bovendien zijn we trots lid van Techniek Nederland. Ons team bij Van Toorn volgt regelmatig bijscholingsprogramma’s, waardoor we altijd up-to-date zijn met de nieuwste technieken. U kunt er dan ook op vertrouwen dat uw problemen adequaat en snel worden opgelost.

Heeft u een loodgieter nodig in de omgeving Berkel en Rodenrijs? Neem contact met ons op via het contactformulier of bel met 079 – 362 18 60 of 06 – 54 62 43 52.

Loodgieter Berkel en Rodenrijs

Dé erkende Loodgieter van Berkel en Rodenrijs

Bij een traditioneel bedrijf zoals Van Toorn staat vakmanschap centraal, met een liefde voor het ambacht en het materiaal. Wij zijn gespecialiseerd in dakwerk met diverse materialen en formaten, zonder enige moeite. De unieke eigenschappen van bijvoorbeeld zink of leisteen stellen ons in staat om de juiste uitstraling te herstellen bij zowel oude als nieuwe gebouwen. In onze goed uitgeruste werkplaats hebben we zowel de machines als het vakmanschap om hoogwaardige producten te vervaardigen. Hierdoor zijn wij een betrouwbare partner voor talloze renovatie- en nieuwbouwprojecten.

Vakkundige experts

Van Toorn loodgieters staat met vakkundige experts voor u klaar. Een erkend loodgietersbedrijf waar u zeker bent van kwaliteit en duidelijke communicatie. Service naar de klant is voor ons belangrijk. Wij zijn er om u te ontzorgen. Van Toorn Loodgieters zijn loodgieters experts in Dakwerk, installatiewerkzaamheden en meer!

Werkzaam in verschillende regio’s.

Bent u op zoek naar een loodgieter?  Maar woont u niet in Berkel en Rodenrijs? Maakt u zich geen zorgen. Wij zijn ook werkzaam in bijvoorbeeld Leidschendam – Voorburg, Bergschenhoek, Bleiswijk en nog veel meer! Bekijk hier het overzicht!

Wilt u meer informatie? Ons bedrijf brengt kosteloos offertes uit.

Van Toorn Loodgieters staat bekend om:

  • ✔ Uitstekende service
  • ✔ Een kosteloze offerte
  • ✔ Service en kwaliteit tegen een redelijke prijs

Bel +31 6 54 62 43 52 of neem contact op via de website.

Contactformulier