Skip to main content

Rhonestroom 5, 2721CD Zoetermeer +31 6 54 62 43 52 info@vantoornloodgieters.nl

Van Toorn Loodgieters - Zowel vóór, tijdens & na de oplevering kunt u op ons rekenen!

Loodgieter Bleiswijk

Home / Loodgieter Bleiswijk / Loodgieter Bleiswijk

Opgericht in 1985, is Van Toorn Loodgieters sindsdien uitgegroeid tot een betrouwbaar installatiebedrijf voor zowel bedrijven als particulieren in Bleiswijk en omgeving.

Wij hechten grote waarde aan service en kwaliteit tegen een redelijke prijs. Dit betekent dat u zowel vóór, tijdens als na de oplevering van de werkzaamheden op ons kunt rekenen voor de beste service.

Ons Loodgietersbedrijf Van Toorn, gevestigd in Zoetermeer, is voorzien van alle benodigde erkenningen voor gas, water en cv. We zijn VCA-gecertificeerd en lid van Techniek Nederland. Ons personeel volgt regelmatig bijscholingsprogramma’s, waardoor we altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technieken. U kunt er dan ook op vertrouwen dat uw probleem goed en snel wordt opgelost.

Bij Van Toorn Loodgieters draait alles om vakmanschap, efficiëntie en tevredenheid van de klant. Ons team is toegewijd aan het leveren van hoogwaardige diensten die voldoen aan uw verwachtingen en meer. Neem vandaag nog contact met ons op en ervaar de professionele aanpak van Van Toorn Loodgieters contactformulier of bel met 079 – 362 18 60 of 06 – 54 62 43 52.

Dé erkende Loodgieter van Bleiswijk

Bij een traditioneel bedrijf zoals Van Toorn hoort er liefde voor het vak en ook liefde voor het materiaal te zijn. Wij verzorgen dakwerk met materialen van alle soorten en maten zonder problemen. Door de unieke kenmerken van bijvoorbeeld zink of leisteen kunnen wij er voor zorgen dat de juiste uitstraling wordt hersteld van oude, maar ook van nieuwe gebouwen. In onze werkplaats beschikken wij over de machines en het vakmanschap om producten van topkwaliteit te leveren. Daarom zijn wij een vaste partner voor veel renovatie- en nieuwbouwprojecten.

Vakkundige experts

Van Toorn loodgieters staat met vakkundige experts voor u klaar. Een erkend loodgietersbedrijf waar u zeker bent van kwaliteit en duidelijke communicatie. Service naar de klant is voor ons belangrijk. Wij zijn er om u te ontzorgen. Van Toorn Loodgieters zijn loodgieters experts in Dakwerk, installatiewerkzaamheden en meer!

Werkzaam in verschillende regio’s.

Bent u op zoek naar een loodgieter?  Maar woont u niet in Bleiswijk? Maakt u zich geen zorgen. Wij zijn ook werkzaam in bijvoorbeeld Berkel en Rodenrijs, Zoetermeer, Bergschenhoek en nog veel meer! Bekijk hier het overzicht!

Wilt u meer informatie? Ons bedrijf brengt kosteloos offertes uit.

Van Toorn Loodgieters staat bekend om:

  • ✔ Uitstekende service
  • ✔ Een kosteloze offerte
  • ✔ Service en kwaliteit tegen een redelijke prijs

Bel +31 6 54 62 43 52 of neem contact op via de website.

Contactformulier