Skip to main content

Rhonestroom 5, 2721CD Zoetermeer +31 6 54 62 43 52 info@vantoornloodgieters.nl

Van Toorn Loodgieters - Zowel vóór, tijdens & na de oplevering kunt u op ons rekenen!

Loodgieter Rijswijk

Home / Loodgieter Rijswijk

Van Toorn Loodgieters is opgericht in 1985 en is sindsdien uitgegroeid tot een vertrouwd installatiebedrijf voor bedrijven en particulieren in Rijswijk en omstreken.

Onze missie is om hoogwaardige service en kwaliteit te bieden tegen een redelijke prijs. Wij streven ernaar om u zowel voor, tijdens als na de werkzaamheden de beste service te bieden.

Ons loodgietersbedrijf, gevestigd in Zoetermeer, beschikt over alle vereiste certificeringen voor gas, water en CV. We zijn VCA-gecertificeerd en lid van Techniek Nederland. Onze medewerkers volgen regelmatig bijscholingsprogramma’s om up-to-date te blijven met de nieuwste technieken en innovaties. Dit stelt ons in staat om uw problemen snel en efficiënt op te lossen.

Als u op zoek bent naar een professionele loodgieter in Rijswijk en omgeving, kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier of bel met 079 – 362 18 60 of 06 – 54 62 43 52.

Dé erkende Loodgieter van Rijswijk

Bij een traditioneel bedrijf zoals Van Toorn hoort er liefde voor het vak en ook liefde voor het materiaal te zijn. Wij verzorgen dakwerk met materialen van alle soorten en maten zonder problemen. Door de unieke kenmerken van bijvoorbeeld zink of leisteen kunnen wij er voor zorgen dat de juiste uitstraling wordt hersteld van oude, maar ook van nieuwe gebouwen. In onze werkplaats beschikken wij over de machines en het vakmanschap om producten van topkwaliteit te leveren. Daarom zijn wij een vaste partner voor veel renovatie- en nieuwbouwprojecten.

Vakkundige experts

Van Toorn loodgieters heeft vakkundige experts beschikbaar om u te helpen. Als erkend loodgietersbedrijf bieden wij kwaliteit en duidelijke communicatie. Wij vinden het belangrijk om onze klanten een goede service te bieden en willen u ontzorgen. Van Toorn Loodgieters zijn experts op het gebied van dakwerk, installatiewerkzaamheden en nog veel meer!

Werkzaam in verschillende regio’s.

Bent u op zoek naar een loodgieter?  Maar woont u niet in Rijswijk? Maakt u zich geen zorgen. Wij zijn ook werkzaam in bijvoorbeeld Leidschendam – Voorburg, Zoetermeer, Wassenaar en nog veel meer! Bekijk hier het overzicht!

Wilt u meer informatie? Ons bedrijf brengt kosteloos offertes uit.

Van Toorn Loodgieters staat bekend om:

  • ✔ Uitstekende service
  • ✔ Een kosteloze offerte
  • ✔ Service en kwaliteit tegen een redelijke prijs

Bel +31 6 54 62 43 52 of neem contact op via de website.

Contactformulier