Skip to main content

Rhonestroom 5, 2721CD Zoetermeer +31 6 54 62 43 52 info@vantoornloodgieters.nl

Van Toorn Loodgieters - Zowel vóór, tijdens & na de oplevering kunt u op ons rekenen!

Loodgieter Waddinxveen

Home / Loodgieter Waddinxveen

Van Toorn Loodgieters is een gerenommeerd installatiebedrijf dat al sinds 1985 actief is in Waddinxveen en de omliggende gebieden. Met trots kunnen wij zeggen dat wij inmiddels een vertrouwd adres zijn voor zowel bedrijven als particulieren die op zoek zijn naar kwalitatief hoogwaardige installaties.

Bij Van Toorn Loodgieters begrijpen wij dat elk project uniek is en daarom bieden wij een persoonlijke aanpak aan voor elk van onze klanten. Onze ervaren en vakkundige installateurs zullen samenwerken met u om ervoor te zorgen dat uw installatieproject precies aan uw behoeften voldoet en binnen uw budget blijft.

Loodgietersbedrijf Van Toorn gevestigd in Zoetermeer beschikt over alle benodigde erkenningen voor gas, water en cv, is VCA-gecertificeerd en is lid van Techniek Nederland. Het personeel van Van Toorn volgen regelmatig bijscholings-programma’s zodat wij altijd weten hoe we met de nieuwste technieken moeten werken. Hierdoor kunt er vanuit gaan dat uw probleem goed en snel verholpen wordt.

Heeft u een loodgieter nodig in de omgeving Waddinxveen? Neem contact met ons op via het contactformulier of bel met 079 – 362 18 60 of 06 – 54 62 43 52.

Loodgieter Waddinxveen

Dé erkende Loodgieter van Waddinxveen

Bij een traditioneel bedrijf zoals Van Toorn hoort er liefde voor het vak en ook liefde voor het materiaal te zijn. Wij verzorgen dakwerk met materialen van alle soorten en maten zonder problemen. Door de unieke kenmerken van bijvoorbeeld zink of leisteen kunnen wij er voor zorgen dat de juiste uitstraling wordt hersteld van oude, maar ook van nieuwe gebouwen. In onze werkplaats beschikken wij over de machines en het vakmanschap om producten van topkwaliteit te leveren. Daarom zijn wij een vaste partner voor veel renovatie- en nieuwbouwprojecten.

Vakkundige experts

Van Toorn Loodgieters heeft een team van vakkundige experts voor u klaarstaan. Wij zijn een erkend loodgietersbedrijf dat garant staat voor kwaliteit en duidelijke communicatie met onze klanten. Bij ons staat service naar de klant hoog in het vaandel en wij zijn er om u volledig te ontzorgen.

Of u nu behoefte heeft aan dakwerkzaamheden, installatiewerkzaamheden of andere loodgietersdiensten, Van Toorn Loodgieters heeft de kennis en ervaring om u te helpen. Onze experts zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en kunnen u voorzien van de beste oplossingen voor uw loodgietersproblemen.

Werkzaam in verschillende regio’s.

Bent u op zoek naar een loodgieter?  Maar woont u niet in Waddinxveen? Maakt u zich geen zorgen. Wij zijn ook werkzaam in bijvoorbeeld Leidschendam – Voorburg, Zoetermeer, Pijnacker-Nootdorp, Benthuizen en nog veel meer! Bekijk hier het overzicht!

Wilt u meer informatie? Ons bedrijf brengt kosteloos offertes uit.

Van Toorn Loodgieters staat bekend om:

  • ✔ Uitstekende service
  • ✔ Een kosteloze offerte
  • ✔ Service en kwaliteit tegen een redelijke prijs

Bel +31 6 54 62 43 52 of neem contact op via de website.

Contactformulier