Skip to main content

Rhonestroom 5, 2721CD Zoetermeer +31 6 54 62 43 52 info@vantoornloodgieters.nl

Van Toorn Loodgieters - Zowel vóór, tijdens & na de oplevering kunt u op ons rekenen!

Loodgieter Leidschenveen

Home / Loodgieter Leidschenveen

Van Toorn Loodgieters is opgericht in 1985 en is sindsdien uitgegroeid tot een vertrouwd installatiebedrijf voor bedrijven en particulieren in Leidschenveen en omstreken.

Service en kwaliteit tegen een redelijke prijs staan daarbij hoog in het vaandel en dit betekent dat u zowel vóór, tijdens als na de oplevering van de werkzaamheden op ons kunt rekenen voor de beste service.

Loodgietersbedrijf Van Toorn beschikt over alle benodigde erkenningen voor gas, water en cv. Daarnaast zijn wij VCA-gecertificeerd en lid van Techniek Nederland, wat aantoont dat wij voldoen aan hoge kwaliteits- en veiligheidsnormen.

Wij vinden het belangrijk om altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken en ontwikkelingen in ons vakgebied. Daarom volgt ons personeel regelmatig bijscholingsprogramma’s, zodat wij altijd weten hoe we het beste met de nieuwste technieken kunnen werken.

Heeft u een loodgieter nodig in de omgeving Leidschenveen? Neem contact met ons op via het contactformulier of bel met 079 – 362 18 60 of 06 – 54 62 43 52.

Loodgieter Leidschenveen

Dé erkende Loodgieter van Leidschenveen

Bij Van Toorn hebben wij niet alleen liefde voor het vak, maar ook liefde voor het materiaal waarmee wij werken. Wij zijn gespecialiseerd in dakwerk met materialen van alle soorten en maten en kunnen dit zonder problemen verzorgen. Dankzij de unieke kenmerken van bijvoorbeeld zink of leisteen, kunnen wij ervoor zorgen dat de juiste uitstraling wordt hersteld van zowel oude als nieuwe gebouwen.

In onze eigen werkplaats beschikken wij over moderne machines en vakkundig personeel, waardoor wij in staat zijn om producten van topkwaliteit te leveren. Hierdoor zijn wij een vaste partner voor veel renovatie- en nieuwbouwprojecten. Of het nu gaat om het vervangen van een dakbedekking of het uitvoeren van complexe dakreparaties, wij hebben de expertise en het materiaal om het werk tot in de puntjes te verzorgen.

Vakkundige experts

Van Toorn loodgieters staat met vakkundige experts voor u klaar. Een erkend loodgietersbedrijf waar u zeker bent van kwaliteit en duidelijke communicatie. Service naar de klant is voor ons belangrijk. Wij zijn er om u te ontzorgen. Van Toorn Loodgieters zijn loodgieters experts in Dakwerk, installatiewerkzaamheden en meer!

Werkzaam in verschillende regio’s.

Bent u op zoek naar een loodgieter?  Maar woont u niet in Leidschenveen? Maakt u zich geen zorgen. Wij zijn ook werkzaam in bijvoorbeeld Rijswijk, Moerkapelle, Waddinxveen en nog veel meer! Bekijk hier het overzicht!

Wilt u meer informatie? Ons bedrijf brengt kosteloos offertes uit.

Van Toorn Loodgieters staat bekend om:

  • ✔ Uitstekende service
  • ✔ Een kosteloze offerte
  • ✔ Service en kwaliteit tegen een redelijke prijs

Bel +31 6 54 62 43 52 of neem contact op via de website.

Contactformulier