Werkzaamheden

Installatiewerkzaamheden

Sanitair
Via Van Toorn Loodgieters kunt u beschikken over ervaren tegel- zetters, metselaars en timmerlieden. Het gehele werk wordt desgewenst door ons begeleid. Voor u betekent dit een snelle oplevering van uw complete badkamer of toilet. En omdat we goede afspraken hebben met erkende groothandels profiteert u van onze lage prijzen. Uiteraard worden alle projecten vooraf berekend zodat u niet voor verrassingen komt te staan.Waterinstallaties
Wij verzorgen waterinstallaties op maat. Hierbij rekenen we niet alleen de engineering en de oplevering tot ons takenpakket. We overleggen zo nodig ook met de nutsbedrijven en begeleiden subsidie-trajecten.

Gas
Het aanleggen van gasinstallaties is vakwerk en dient professioneel te worden uitgevoerd. U bent daarom bij ons aan het juiste adres. Naast ontwerp en realisatie zien wij het overleg met de nutsbedrijven als onderdeel van onze dienstverlening. Ook complete cv-installaties worden door ons aangelegd waarbij cv-ketels van alle bekende merken geleverd kunnen worden.

Dak- en Zinkwerken

Bij een traditioneel bedrijf hoort de liefde voor het vak en het materiaal. Dakwerk met materialen in alle soorten en maten wordt probleemloos door ons verzorgd. De unieke kenmerken van bijvoorbeeld zink of leisteen zorgen voor de juiste uitstraling van oude en nieuwe gebouwen.In onze werkplaats beschikken wij over de machines en het vakmanschap om producten van topkwaliteit af te leveren.Wij zijn dan ook een vaste partner voor veel renovatie- en nieuwbouwprojecten.

Rioleringswerkzaamheden

Zowel de aanleg als het onderhoud van diverse rioleringssystemen behoort tot één van onze specialiteiten. Naast PVC gebruiken we veelal PE als materiaal voor onze rioleringssystemen. Dankzij de lange levensduur en vakkundige montage bent u gegarandeerd van een probleemloos gebruik van uw riolering en een lage storingsgevoeligheid.Op verzoek gebruiken we uiteraard ook meer traditionele materialen als gietijzer en staal. Het ontstoppen van rioleringen en het oplossen van stank- en beluchtingsproblemen behoort tot de dagelijkse onderhoudsklussen.