Skip to main content

Rhonestroom 5, 2721CD Zoetermeer +31 6 54 62 43 52 info@vantoornloodgieters.nl

Van Toorn Loodgieters - Zowel vóór, tijdens & na de oplevering kunt u op ons rekenen!

Loodgieter Moerkapelle

Home / Loodgieter Moerkapelle / Moerkapelle

Van Toorn Loodgieters werd opgericht in 1985 en heeft zich sindsdien ontwikkeld tot een betrouwbare installatiepartner voor bedrijven en particulieren in Moerkapelle en omgeving. Bij ons staan service en kwaliteit tegen een eerlijke prijs hoog in het vaandel. Dit betekent dat u vóór, tijdens en na de werkzaamheden altijd op ons kunt rekenen voor de beste service.

Loodgietersbedrijf Van Toorn gevestigd in Zoetermeer beschikt over alle benodigde erkenningen voor gas, water en is VCA-gecertificeerd en is lid van Techniek Nederland. Het personeel van Van Toorn volgen regelmatig bijscholings-programma’s zodat wij altijd weten hoe we met de nieuwste technieken moeten werken. Hierdoor kunt er vanuit gaan dat uw probleem goed en snel verholpen wordt.

Wij zijn er trots op dat we al jarenlang de favoriete installatiepartner zijn van veel bedrijven en particulieren in Moerkapelle en omstreken. Als u op zoek bent naar een betrouwbaar en deskundig installatiebedrijf,  neem contact met ons op via het contactformulier of bel met 079 – 362 18 60 of 06 – 54 62 43 52.

Dé erkende Loodgieter van Moerkapelle

Bij Van Toorn, een traditioneel bedrijf, is er een sterke passie voor het vak en het materiaal waarmee we werken. We zijn gespecialiseerd in het verzorgen van dakwerk met een breed scala aan materialen, ongeacht de grootte of complexiteit van de klus. Met behulp van de unieke eigenschappen van materialen zoals zink of leisteen, kunnen we ervoor zorgen dat oude gebouwen in hun oude glorie worden hersteld en nieuwe gebouwen de juiste uitstraling krijgen.

In onze werkplaats beschikken we over hoogwaardige machines en deskundig vakmanschap om producten van topkwaliteit te leveren. Dit heeft ons tot een betrouwbare partner gemaakt voor tal van renovatie- en nieuwbouwprojecten.

Wij geloven dat onze passie voor het vak en onze toewijding aan kwaliteit ons onderscheidt van de rest. Daarom streven we er altijd naar om onze klanten de best mogelijke service te bieden en ervoor te zorgen dat elk project met succes wordt voltooid.

Vakkundige experts

Van Toorn loodgieters staat met vakkundige experts voor u klaar. Een erkend loodgietersbedrijf waar u zeker bent van kwaliteit en duidelijke communicatie. Service naar de klant is voor ons belangrijk. Wij zijn er om u te ontzorgen. Van Toorn Loodgieters zijn loodgieters experts in Dakwerk, installatiewerkzaamheden en meer!

Werkzaam in verschillende regio’s.

Bent u op zoek naar een loodgieter?  Maar woont u niet in Moerkapelle? Maakt u zich geen zorgen. Wij zijn ook werkzaam in bijvoorbeeld Leidschendam – Voorburg, Zoetermeer, Rijswijk en nog veel meer! Bekijk hier het overzicht!

Wilt u meer informatie? Ons bedrijf brengt kosteloos offertes uit.

Van Toorn Loodgieters staat bekend om:

  • ✔ Uitstekende service
  • ✔ Een kosteloze offerte
  • ✔ Service en kwaliteit tegen een redelijke prijs

Bel +31 6 54 62 43 52 of neem contact op via de website.

Contactformulier